gopro.banner

Blog

 
27 april 2018
Omdat GoPro CEO Nick Woodsman bij lange na niet in de buurt kwam van de gewenste doelstellingen is zijn salaris fors verlaagd.
GoPro Fusion 360 graden
Ook werd er gesneden in het personeelsbestand maar het meeste opmerkelijke is wel dat de GoPro directeur van een beloning van maar liefst 285miljoen dollar in 2014 nu dus nog steeds salaris ontvangt al is het maar 1 dollar (per jaar!) terwijl het bedrijf voor het 4e jaar op rij slecht draait en een gigantisch verlies noteerde in 2017 van ruim 180miljoen dollar. Bij de ING bank was het argument voor salarisverhoging altijd dat aanstormend talent altijd verlekkerd op moet kijken naar het salaris van de CEO al weten w
28 maart 2018
De nieuwe GoPro Hero komt 30 maart uit en is een eenvoudigere versie van de Hero5 Black en Hero6
Uiterlijk en formaat zijn wel hetzelfde maar met een prijsniveau vergelijkbaar met de GoPro Session5.
new GoPro Hero 2018
De specs zijn redelijk goed maar geen 4k opname en een 10mp sensor ipv de 12mp van de Hero5/6
Wel dus de waterdichte body en stabilisatie en dat is een goed pluspunt.
De mogelijkheden lijken behalve 4k en 1080p/120fps wel in orde wanneer je echt een GoPro moet hebben maar voor deze specs heb je aan een half budget al alternatieven met 4k maar dan uiteraard een concurerend merk zoals bijvoorbeeld Xiaomi en SJc
01 januari 2018
Happy New Year - Gelukkig Nieuwjaar

De postbodes hebben het druk gehad afgelopen jaar maar helaas heeft hun directie besloten de posttarieven wederom fors te verhogen. Het slechte nieuws is dat dus de producten duurder worden maar het goede nieuws is dus minder drukte voor de postbodes en hopenlijk nog snellere bezorging.
Op verzoek kan er altijd gekozen worden tussen PostNL, Sandd, DHL en SelectVracht of een andere vervoerder naar keuze.
21 oktober 2017
Hardlopen en filmen kan ook samen. Hier bijna een half uur van start tot finish 5EM ~ 8KM

26 april 2017
GoPro kondigde een nieuwe camera voor 360° video's vast te leggen in 5,2 K resolutie met 30 fps. Het maakt ook panorama foto's en heet GoPro Fusion. Conventionele opname zal ook mogelijk zijn. De camera is op de markt eind 2017. Prijzen zijn op dit moment niet bekend. GoPro introduceerde eerder al de Omni, een zes-camera-rig en Back-Bone voor een 220° FOV lens om met 2x​ ​GoPro camera's voor 360° video's moet zorgen. Met Fusion zal er een single-camera-oplossing van GoPro zijn. Hoogstwaarschijnlijk zal dit een veel goedkopere manier zijn dan eerder beschikbare oplossingen.
GoPro Fusion 360
Op dit moment is slechts één foto is beschikbaar. Het ontw
04 april 2017
Gefilmd met dubbele camera, voor en achter i.c.m. GPS data om zo een leuk compleet beeld te krijgen van de omgeving, wedstrijd, route en snelheid


31 maart 2017

Accuproblemen

Niet lang nadat GoPro de Karma aankondigde werden de reeds uitgeleverde toestellen weer teruggeroepen. Diverse klanten ondervonden namelijk problemen met de accu, die er tijdens een vlucht ineens mee uitscheed waardoor de drones als bakstenen uit de lucht vielen.
GoPro Karma Drone
De Karma-drone is weer in de verkoop, nadat GoPro een fix had doorgevoerd in de accuvergrendeling. De Karma is een compacte quadcopter, die opgevouwen kan worden en werkt in combinatie met de GoPro Hero5-actiecamera. Dankzij accessoires kan hij ook werken met de Hero4 en Hero5 Session.
06 maart 2017

Het aandeel GoPro kreeg het maandag zwaar te verduren nadat de Amerikaanse bank Goldman Sachs de leverancier van actiecamera’s op de verkooplijst plaatste.

De koers van GoPro dook  rond 21.00 maar liefst 8% omlaag naar $8,13, waarmee de voorzichtige opleving in februari een stevige halt werd toegeroepen.

De beroerde gang van zaken bij het aandeel GoPro op Wall Street werd in de hand gewerkt vanwege het pessimisme bij analisten van Goldman Sachs die het aandeel het predikaat verkopen gaven.  

GoPro werd halvewege 2014 voor $24 per aandeel naar de beurs gebracht maar door het succes zijn ook andere fabrikanten zoals Sony, Garmin en TomTom in de markt van actie camera's gestapt waardoor het marktaandeel steeds verder krimpt en ook low budge

19 september 2016
Vandaag is de officiele lancering van de nieuwe lineup met de GoPro Hero 5 Black, Hero 5 Session en het instapmodel Session.

GoPro Hero 5
Nieuwe functies:
De belangrijkste nieuwe features van GoPro Hero 5 zijn:
- Touch-display
Deze heeft een ingebouwde 2 "touch screen. Touch display werkt ook binnen het onderwaterhuis
10m / 33ft waterdichte zonder case
Als je een onderwaterhuis nodig als GoPro Hero 5 is waterdicht 10m / 33ft. zonder behuizing!
- 1-knops bediening 
Een enkele druk op de ontspanknop start de opname direct.
- video Stabilization
Hero 5 offeres "geavanceerde video stabilisatie". Nog onbekend of dit ook in 4K werkt, zoals Sony's FDR-X3000 , die optische beeldstabilisatie beschikt. Elektron
29 juni 2016

Donderdag 30 juni is het elke 2 uur prijs.
Op de blog van DC Rainmaker kan je zonder ingewikkelde registratie de hele dag kans maken op fantastische (zo goed als nieuwe) MEGA GADGETS.
Er hoeft enkel een simpel comment geplaatst te worden onder de blog en je doet al mee. Trekking vind open en bloot plaats via de random nummer generator dus iedereen kan ook echt zien wie er gewonnen heeft.
De prijzen die weg gegeven worden zijn enkel door DC rainmaker getest voor zijn reviews en dus zo goed als nieuw en iedereen kan mee doen (1 ip/email adres per persoon).
 
28 juni 2016
The Arena door één van de grootste Youtube sterren.

https://youtu.be/4MCjU-Du3eI
Niet gefilmd met een GoPro maar de passie en talent heeft haar eerst naar de Youtube top gebracht en vooral het verhaal achter dit mega talent is een inspiratiebron.
The slecht tijdens een talentenjacht om vervolgens hun ongelijk te bewijzen en volle stadions te vullen.
10 april 2016
Audacity Org

Het Audacity(R) team heeft een geweldige audio editor met krachtige filters maar toch eenvoudig genoeg om er gelijk mee aan de slag te kunnen.
Het beste is dat het nog volledig GRATIS is en ook nog eens reclame vrij!
Ze hebben een eigen website dus geen risico op vervuilde downloads en de versie die wij getest hebben is adware vrij.

Probeer Audacity uit en sta versteld van hoe goed deze software is.
Er kan ingezoomd worden en iedere selectie kan appart bewerkt worden.
Filters voor hoge/lage tonen en ruis zijn bijzonder handig.

 
22 februari 2016

Samsung heeft nu ook de nieuwe trend ondekt en komt met de Gear360.

In de Samsung Gear 360 zijn twee camera's verwerkt, die ieder een 15-megapixelsensor hebben, en zijn voorzien van een fisheyelens met een grote beeldhoek en een diafragma van f/2.0. De beeldprocessor verwerkt in de camera de beelden van de twee afzonderlijke sensoren tot één 360-gradenvideo of -foto.

Het apparaat maakt video's met een resolutie van 3840x1920 pixels bij 30fps. Bestanden worden opgeslagen met de h265-codec. 360-gradenfoto's, waarbij de bestanden van de twee sensoren gecombineerd worden, hebben een resolutie van 7776x3888 pixels. Ook is het mogelijk om met een van de twee ingebouwde camera's foto's te maken.
Samsung Gear360 GoPro2day.nl
14 januari 2016
Met de feestdagen achter de rug kijkt GoPro tegen een teleurstellend jaar 2015 aan.
De verkopen lopen terug en de merken TomTom, Garmin, Sony en Xiaomi veroveren in sneltreinvaart marktaandeel.
GoPro blijft marktleider maar zonder innovaties en betere marketing kunnen zij zomaar de volgende Blackberry of Nokia worden.

Een groot gemis is volgens ons dat GoPro nog geen optische en/of mechanische image stabilizer heeft zoals de topmodellen van Sony en SJCam al geruime tijd kunnen.
Wij gebruiken nu vaak de handheld Feiyu Tech 3-axis Gimbal of langdurige video bewerkings software om de beelden stabiel te krijgen dus kom op GoPro, make it happen.
31 oktober 2015

05 september 2015
Voor een simpele 60 minuten time lapse video kan je een 'echte' GoPro Mount kopen maar de HEMA Kookwekker is echt veel beter.
Omdat deze slechts 4 Euro is en een magneet heeft waardoor deze gemakkelijk overal aan bevestigd kan worden of stapelbaar is voor een snellere 30 minuten timer door 2 Timers tegelijk aan te zetten.
GoPro 360 Degrees Time Lapse Mount
Nu nog een platte bevestigings mount erop en klaar is de GoPro 360 Time Lapse Mount.
28 juli 2015

Dinsdag 4 augustus is het elke 2 uur prijs.

Op de blog van DC Rainmaker kan je zonder ingewikkelde registratie de hele dag kans maken op fantastische (zo goed als nieuwe) MEGA GADGETS.
Er hoeft enkel een simpel comment geplaatst te worden onder de blog en je doet al mee. Trekking vind open en bloot plaats via de random nummer generator dus iedereen kan ook echt zien wie er gewonnen heeft.
De prijzen die weg gegeven worden zijn enkel door DC rainmaker getest voor zijn reviews en dus zo goed als nieuw en iedereen kan mee doen (1 ip/email adres per persoon).

06 juli 2015
Binnenkort verschijnt een compleet nieuwe GoPro Camera in een nieuw jasje.
De Hero4 Session is kleiner en met een lichter met 74 gram en een nieuw waterdicht vierkant ontwerp.

De Session kan filmen op 1440/30fps en 720/100fps dus dat is een flinke stap terug in de tijd maar omdat deze al waterdicht is zonder externe behuizing en kleiner en lichter is er wel een grote markt voor met name bij wielrenners en andere sporten waarbij gewicht en formaat ook erg belangrijk zijn. 
01 juni 2015
Buiten de gebruikelijke cyclus om heeft GoPro een nieuwe actie camera gelanceerd: GoPro HERO+ LCD

en zit qua specificaties precies tussen de 2014 HERO en HERO4 Silver. Zowel Bluetooth en WIFI is aanwezig maar de batterij is dit keer niet vervangbaar. Met een adviesprijs van $299 lijkt dat fors voor een gestripte Hero4 Silver en het ingebouwde LCD scherm voegt ook niets toe wanneer je deze instap camera wilt gebruiken voor de nieuwste mount: De Spherical Mount
21 mei 2015
Garmin heeft super coole GRATIS video editing software ala Dashware om GPS en andere data op je aktie video te monteren.Garmin Virb EditMet Garmin Virb Edit kan je een map en dashboard voor snelheid, toeren en richting mee laten lopen met je actie wanneer je deze data gelijktijdig kan opnemen.
Mooie video's worden hiermee wereldwijde hits!
 
03 mei 2015
Omdat op 5 Mei Nederland bevrijdingsdag viert is er dit jaar geen postbezorging door PostNL.
Bestellingen in het weekend van 2 en 3 Mei en maandag 4 Mei zullen dus pas vanaf woensdag 6 Mei bezorgd kunnen worden.
 
09 februari 2015

Nieuwe GoPro Hero 4 Firmware Updates, check de website:

NEW FEATURES

  • Time Lapse Video

17 januari 2015

Nieuwe rage!

De RGB Led strips met remote afstandsbediening zijn zo multifunctioneel dat je eigenlijk alle lampen er gelijk door zou moeten vervangen. Ze gaan superlang mee, zijn overal te bevestigen zonder in de weg te zitten zoals een vloerlamp en dat alles zonder gereedschap vanwege de plakstrip op de achterkant. Energiezuinig en op afstand van iedere kleur of effect te voorzien.


10 januari 2015
GoPro 6 12 24 uur batterij pack
Nu zijn er ook al GoPro batterij packs met 6/12/24 uur capaciteit te koppelen.
Ze worden er wel wat groter en zwaarder door dus dat kan krap worden met de borst band of in combinatie met de bobber.
07 januari 2015

Deze GoPro zeult al jaren een helmet camera mee in diverse omstandigheden. Uit die ervaring is dit waar  een goede action camera aan moet voldoen:

  • Licht: je moet hem vaak op je hoofd meezeulen
  • Waterdicht: in snowboard/surf en vele fiets scenario’s onontbeerlijk.
  • Bevestigingsmogelijkheden: kan de camera stevig op een helm, maar ook op een statiefje of een handlebar? Je wil geen “wobbly” beelden
  • Fisheye / groothoek lens: het is ONMOGELIJK om iemand voor je in beeld te houden met een normale lens. Een normale hoek geeft een enorm zenuwachtig beeld. Bij de minste hoofdbeweging verspringt je hele image.
  • Slowmotion: de betere val is twee k
05 januari 2015
Het houdt niet op! Het merk SJCAM blijft met nieuwe actioncams komen, en deze schoonheid is er ook weer één van. De M10 Cube is een zeer compact vierkant cameraatje, die iedere omstandigheid aan kan. Van extreme sport tot dashcam gebruik! 
 
05 januari 2015
Review: GoPro Hero4.
De eerste belangrijke verandering is de processor. GoPro weet zelf te vertellen dat de processor maar liefst twee keer krachtiger is dan die van de GoPro Hero3+ Black. Ook de frame rates zijn twee keer sneller dan die van zijn voorganger en voor foto’s kun je eveneens beter de Hero4 pakken. Behalve de hierboven genoemde verbeteringen vind je ook nieuwe features en technologieën in de GoPro Hero4 Black terug. Laten we de verschillen tussen de GoPro Hero4 Black en de GoPro Hero3+ Black per punt doornemen.
  • Afmetingen en gewicht:
    Wat betreft afmetingen van de camera’s is geen verschil te merken, maar in gewi
05 januari 2015
Ook in 2015 zal de winkel 7 dagen in de week open zijn en zeer veel GoPro accessoires voor super scherpe prijzen aanbieden.
1420334616-betaalmethoden-header.jpg
Winkelwagen
Selecteer taal
1420398260-Winkelwagen.jpg

GoPro2day.nl | e-mail: klik om ons te mailen | skype: gopro2day | KVK: 57793638 | BTW: NL001872883B10 | IBAN: NL45KNAB0720144264 | BIC: KNABNL2H | Nederland |  Powered by Bol.com